A 10 LEGKLASSZABB 'BEAUTY' ADVENTI KALENDÁRIUM

Az utóbbi években egyre több kozmetikai márka figyelt fel arra, hogy mi Nők, még 20 éves korunk felett is odáig vagyunk az apró meglepetésekért, főleg az ünnepi időszakban. Ezt 'meglovagolva' évről-évre egyre több cég készül adventi kalendáriummal, amikbe a különböző termékeik mini kiszereléseit rejtik.

Nem tudom, Ti, hogy vagytok vele, de ha tehetném, én mindegyikből beszereznék egyet, aztán izgatottan várnám a december elsejét, hogy nekiláthassak a bontogatásnak.

A mai posztban 10 olyan adventi naptárat gyűjtöttem össze, amik az itthoni üzletek polcain megtalálhatóak, illetve amelyek külföldi webshopokból megrendelhetőek. Remélem Ti is találtok majd köztük kedvetekre valót. 



1. 24 Happy Days Advent Calendar - THE BODY SHOP - 24.990 Ft
A különleges naptár minden dobozkája meglepetést rejt a népszerű arc és testápolóktól kezdve az ikonikus illatokon át a különleges újdonságokig. Emellett pedig minden meglepetés egy-egy inspiráló üzenetet is hordoz, így téve még teljesebbé az ünnepi készülődést.

2. L'Occitane Adventi Kalendárium - L'OCCITANE - 11.500 Ft
A naptár 24 meglepetést rejt: 17 terméket és 7 különleges apróságot. A L'OCCITANE és a My Little Paris minden napra nyújt valamit: finom illatú kézkrémeket, színes matricákat, tusfürdőket, körömreszelőt, sampont vagy más váratlan ajándékot.

3. The 12 Days of Christmas - LUSH - 25.990 Ft
Ebben a könyvben csodás történetek várnak felfedezésre: a hős Avobath felvidít és segít az összpontosításban, a krémes Butterbear arra készül, hogy lágyan átöleljen, a Cinders pedig pattogó fahéjlevél-tűznél melegszik. A Snow Angel majd’ elolvad, hogy megmutathassa gyümölcsös fekete-ribizli illatát és a pompás rózsakivonatot. Télapó körbeszáguld a hóban, míg a Holly Golightly és a Celebrate Yog Noggal koccint. Ne hagyd, hogy ezek a mesés figurák hiába várakozzanak, keltsd életre őket a fürdőkádban 12 varázslatos estén.

4. Bomb Adventi Naptár - BOMB COSMETICS - 5.990 Ft
Meglepetés szappan vagy pezsgő fürdőbomba(kocka) az Adventi időszak mind a 24 napjára. Öltöztesd lelked Te is ünnepi hangulatba ezzel a csodás ajándékszettel, és lepd meg Magad vagy Szeretteidet minden nap egy lazító Bomb fürdődesszerttel!

5. 24 Happy Days Premium Advent Calendar -  THE BODY SHOP - 34.990 Ft
A The Body Shop prémium Adventi kalendáriuma még több extra finomsággal kényeztet. Az inspiráló üzenetek természetesen itt sem maradnak el.

6. Feelunique Beauty Calendar - FEELUNIQUE - £30 (kb. 13.230 Ft)
12 napon keresztül 'szépséges' bőr- és hajápoló-, illetve sminktermékek várnak rád a Feelunique Adventi kalendáriumában. Minden ablak mögött olyan szuper márkák termékei kaptak helyet, mint például a Nuxe, a Philip Kingsley vagy a Grown Alchemist.

7. Beauty Advent Calendar - ASOS - £18 (kb. 7.938 Ft)
Az ASOS kalendáriuma a mini rúzsok, szájfények, körömlakkok és szemhéjpúderek, valamint cuki nail art kiegészítők szerelmeseinek tökéletes választás, akár ajándékba is.

8. Kérastase Luxury Advent Calendar - LOOKFANTASTIC - £79 (kb. 34.839 Ft)
Luxus hajápolás 25 napon keresztül? Naná! A Kérastase első naptárába a márka kedvenc termékeiből válogattak mini, utazó méretű és teljes kiszerelésű termékeket. Csak, hogy az ünnepek alatt is garantált legyen a mesés hajkorona.

9. Ciaté Mini Mani Month Advent Calendar - LOOKFANTASTIC - £39.50 (kb. 17.419 Ft)
Ki tudna ellenállni a Ciaté mini körömlakkokat tartalmazó kalendáriumának? Én biztos nem.  A "Mini Mani Hónap" a körömápolási termékek elragadó válogatása, megfűszerezve egy kis londoni bájjal.

10. Tanya Burr Deck the Hauls 12 Days of Christmas Beauty Calendar - FEELUNIQUE - £25 (kb. 11.025 Ft)
A 12 ablakocska mögött minden nap egy-egy izgalmas újdonságot találunk Tanya Burr sminkkollekciójából. A naptárban megbújó szikrázó és csillogó színek tökéletes alapanyagai az ünnepi sminknek.



Ti szeretitek az Adventi kalendáriumokat? Melyik a kedvencetek ezek közül? Tervezitek, hogy beszerzitek valamelyiket?




Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése