KARÁCSONYI VARÁZSLAT A LUSH-SAL

A Karácsonyt nem csak azért szeretem nagyon, mert ilyenkor egy egész hónapon keresztül büntetlenül szólhat a Jingle Bells, és töménytelen mennyiségben lehet tolni befelé a bejglit, hanem azért is, mert ilyenkor a legtöbb márka a szokásosnál is sokkal több, szebb, illatosabb és szikrázóbb termékkel rukkol elő, mint úgy általában az év többi szakában. A LUSH-nál sincs ez másképp, és mivel a márka kifejezetten környezettudatos, nagyon örülök, hogy kipróbálhattam tőlük jó pár szépséget a karácsonyi kínálatból. Ma ezekről szeretnék meséli Nektek egy kicsit, bízva abban, hogy át tudok adni abból a fantasztikus hangulatból egy keveset, amit ezek a mesés fürdőtermékek nyújtanak.




Kezdjük a sort mindjárt két tusfürdővel, amik közül az egyikről már biztosan mindannyian hallottatok. A Snow Fairy ugyanis szerintem a Lush egyik "kultusz terméke", már ha lehet ilyet mondani, hiszen nincs olyan karácsonyi időszak, hogy ne hallanánk róla, vagy ne találkoznánk vele több helyen is. A körülötte lévő hype nem hiábavaló, ugyanis tényleg egy csoda klassz tusiról van szó, ami nem mellesleg nekem samponként is zseniálisan működik. Az illata olyan, mint egy kellemes, édeskés vattacukorfelhőnek, amit legszívesebben egész nap csak szagolgatnék. És, hogy teljes legyen a tündérvarvarázslat, jó alaposan megszórták apró színes csillámokkal is. Gyermek lelkű felnőtteknek tökéletes ajándék lehet.

A Rose Jam tusfürdő szintén a karácsonyi kollekció része. A termékleírás szerint ez egy virágos, édeskés illat, ami Törökországban termett bio rózsát, és Ugandából származó fair trade vaníliafőzetet tartalmaz. Nem annyira tömény édes, mint a Snow Fairy, engem valamiért leginkább a forralt bor illatára emlékeztet, úgyhogy ha ezt választjuk, akkor a karácsonyi hangulat garantált. Az állaga a "vattacukros társáéhoz" hasonlóan sűrű, és jól habzik, úgyhogy egy-egy alkalommal egészen kevés is elég belőle. A hidratáló hatása valamivel gyengébb, mint a Snow Fairy-nek, nekem ezután már elkélt a testápoló, de akinek kevésbé száraz a bőre, az talán megúszhatja a krémezést utána.




A tusfürdők mellett két cuki fürdőbombát is volt szerencsém kipróbálni a Lush-tól. A Snow Angel számomra maga a jól megérdemelt angyali jutalom egy hosszú hét után. Egy luxusfürdő, ami hóvihart kavar a kádban, majd fehér habtakaróval borítja be a fürdőt és mindent csillogó arany ragyogással von be. Az illata nem túl intenzív, viszont elképesztően puhává teszi a bőrt, úgyhogy nekem ez lett az egyik nagy kedvencem a karácsonyi kollekcióból. 

A Snow Fairy után nagy izgalommal vártam, hogy milyen lesz a Father Christmas fürdőbomba. Az illata már az első fürdőzéskor teljesen lenyűgözött, konkrétan olyan illat lengte be a fürdőszobát, mint a legfinomabb karácsonyi süteményé. A pirospozsgás karácsony apó belsejében meglepetésként pedig ott rejtőzik még egy zöld réteg is, így téve még színesebbé és varázslatosabbá a pancsolást.




Tudjátok, hogy a szappanokkal még mindig hadilábon állok egy kicsit, ugyanis van egy olyan rossz beidegződésem velük kapcsolatban, hogy rettentően szárítják a bőrt. Éppen ezért nagyon kíváncsi voltam, hogy a Snowcake mennyire fogja megerősíteni vagy megdönteni ezt a sztereotípiát. A Vanita szappan után, szerencsére a Lush-ban is pozitívan csalódtam ilyen téren. Meglepően krémes és gazdag a habja, úgyhogy nagyon kellemesen hidratálja a bőrt. Egyedül a használatával gyűlt meg eleinte a bajom, mert a szögletes forma elég nehezen akart "forogni" a kezemben. De pár alkalom után szépen lekoptak az élei, és most már gyerekjáték vele a kézmosás. Az illatát még mindenképpen meg kell említenem, ha szeretitek a tömény, édes marcipánillatot, szaglásszátok meg élőben is, nem fogtok csalódni benne.




Összességében engem egytől-egyig lenyűgöztek a Lush karácsonyi termékei, úgyhogy most még jobban rákattantam, hogy a Cranberry pakolásból is beszerezzek egy tégelykényi adagot. Remélem idén is ellátogat a márka egy standdal a debreceni Fórumba, aztán élőben is meg tudom csodálni a többi karácsonyi finomságot. 


Ti szeretitek a különlegesebb fürdőtermékeket? Próbáltátok már a Lush karácsonyi 
kollekció valamelyik darabját? Melyik a kedvencetek?


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése