ÍNYENC ILLATKOMBINÁCIÓK A FÜRDŐSZOBÁBAN | MEGÚJULT AZ YVES ROCHER PLAISIRS NATURE TERMÉKCSALÁDJA

Az Yves Rocher különleges illatkombinációiért mindig is rajongtam, és bár a Plaisirs Nature termékcsalád állandó tagjai között is voltak kedvenceim, a limitált nyári és karácsonyi kollekciók voltak azok, amik igazán levettek a lábamról. Emlékeztek még a tavaly nyári alma-csillagánizs párosításra? Vagy a karácsonyi körte-karamell duóra? Ez utóbbinak még mindig fel tudom idézni az illatát, pedig már több, mint egy éve elhasználtam belőle az utolsó cseppet is. Most tavasszal a teljes termékcsalád megújult, és az új csomagolás mellett rengeteg új illatkombináció is érkezett az üzletek polcaira. Ennek alkalmából a márka egy nagyon hangulatos bloggertalálkozót szervezett, ahol első kézből ismerkedhettünk meg az új termékekkel, illetve magának a termékcsaládnak a koncepciójával. 




Számomra különösen szimpatikus a márka környezettudatossága, ugyanis a megújult Plaisirs Nature termékcsalád minden összetevőjét környezetbarát szemléletnek megfelelően gondolták újra és használták fel, így a termékek mindegyikét környezetben könnyen lebomló formulák alkotják. Mindemellett a flakonok újrahasznosíthatók és már a mostaniak nagy része is tartalmaz újrahasznosított műanyagot.

Szerencsére nem csak a csomagolásnál, hanem a termékfejlesztés során is nagy hangsúlyt fektettek a természetességre, így minden Plaisirs Nature termék minimum 93%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Az új illatkombinációk pedig egyenesen mennyeiek.

Az új termékcsaládban 3 fő területre - relaxáció, energia, érzékiség - összepontosítva alkották meg az egyes illatokat, melyekből összesen 8 félével találkozhattok az üzletekben.




A relaxációs család termékei a testi-lelki egyensúly és a nyugalom elérésére hivatottak, ehhez pedig 3 különböző illatkombináció lesz a segítségünkre. A narancsvirág-levendula-keserűnarancs, a mandula-narancsvirág és az én egyik személyes kedvencem, a levendula-vadszeder. Ezekkel az illatokkal kiélvezhetők az olyan kivételes pillanatok, amikor kedvet érzünk egy kis kényeztetésre anélkül, hogy az eltelt időn aggódnánk.

A dinamizmus és az élénkítő frissesség jegyében szintén 3 különböző illat garantálja, hogy a mindennapok reggeleit optimistán, lendületesen és energiával telve kezdjük. Az energia családban olyan illatokat találunk, mint a fanyarkás mandarin-citrom-cédrus, a fűszeres mangó-koriander és a fincsi mangó-borsmenta. Sosem gondoltam volna, hogy ez az utolsó párosítás jól működhet együtt, de a bloggernapon készített mentás-málnás brownie ezt egy pillanat alatt megcáfolta. Na és persze a termékek is. Ha Yves Rocher üzletben jártok, ezt mindenképpen szaglásszátok meg, tutira nem fogtok csalódni benne.

Végül, de nem utolsó sorban az intenzív kényeztetésért ott az érzékiség család. A Bourbon vanília és a kókuszdió ínyenc, fás, édes illatai nyári pillanatokat csempésznek a hétköznapokba. A kókusz nekem szintén nagy kedvencem ebből a kollekcióból, és szerencsére ennél annyira eltalálták az illatot, hogy akár a tusfürdőt, akár a radírozós szappant szaglászom, olyan érzésem támad, mintha egy igazi kókuszdiót szagolgatnék. Annyira természetes, friss, lágy illata van, abszolút nem az megszokott mű kókusz illat. 




A termékpaletta egyébként nem azonos minden illatnál. Jöjjön egy kis összefoglaló, hogy az egyes termékeket milyen illatban tudjátok megvásárolni:

Hab- és tusfürdő (400 ml: 1080 Ft / 200 ml: 590 Ft)
levendula-vadszeder / mandula-narancsvirág / mangó-koriander / málna-borsmenta / bourbon vanília / kókuszdió

Tusfürdő olaj (200 ml: 1.190 Ft)
levendula-vadszeder / mandula-narancsvirág/ bourbon vanília, kókuszdió

Radírozó hatású szappan (200 g: 1.300 Ft)
narancsvirág-levendula-keserűnarancs / mandarin-citrom-cédrus / bourbon vanília / kókuszdió

Radírozó hatású tusfürdő (200 ml: 1.050 Ft)
mangó-koriander / málna - borsmenta 

Szappan (80 g: 590 Ft)
levendula-vadszeder / mandula-narancsvirág / mangó-koriander / málna-borsmenta / bourbon vanília / kókuszdió

Pezsgő fürdőtabletta (15 g: 290 Ft)
levendula-vadszeder / mandula-narancsvirág / mangó-koriander / málna-borsmenta / bourbon vanília / kókuszdió

Testápoló (390 ml: 1.690 Ft / 200 ml: 1.090 Ft)
levendula-vadszeder / mandula-narancsvirág / mangó-koriander / málna-borsmenta / bourbon vanília / kókuszdió

Testradír cukorszemcsékkel (150 ml: 3.100 Ft)
narancsvirág-levendula-keserűnarancs / mandarin-citrom-cédrus / bourbon vanília / kókuszdió

Tápláló, krémes testápoló (150 ml: 3.100 Ft)
narancsvirág-levendula-keserűnarancs / mandarin-citrom-cédrus / bourbon vanília / kókuszdió

Eau de Toilette (100 ml: 2.700 Ft / 20 ml: 1.300 Ft)
narancsvirág-levendula-keserűnarancs / mandarin-citrom-cédrus / bourbon vanília / kókuszdió



A tégelyes testápolók egyébként rendkívül krémesek és táplálóak. Én végig azt hittem, hogy ezek testvajak, mert tényleg annyira extrán sűrű az állaguk. Érdemes bőrön is kipróbálni őket, nekem például a narancsvirág-levendula-keresűnarancs tégelyből először annyira nem tetszett, a bőrömön viszont elképesztően finom, kicsit olyan "zöld növényes" illata van, és sokkal enyhébb, mint a tégelyben szagolgatva. 

A cukros testradír nagyon apró szemcséjű, nem kell attól félni, hogy durván vagy nagyon erőteljesen radírozza majd a bőrt, így szerintem érzékenyebb bőrűek is tehetnek vele egy próbát. Ami abszolút pozitív csalódás volt velük kapcsolatban, hogy nem olyan szilárd, darabos állagúak, mint a legtöbb cukros testradír, hanem itt egy egészen krémes vivőanyagban vannak a cukorszemcsék, így radírozás közben hidratálják is a bőrt. 

Szerintem abszolút jót tett a Plaisirs Nature termékcsaládnak ez a 'kis' ráncfelvarrás, én biztosan be fogok még szerezni néhány dolgot a málna-borsmenta és a levendula-vadszeder illatokból. Ha Ti is szeretitek a különlegesebb illatokat, vagy csak szeretnétek kipróbálni valami újdonságot, akkor bátran merem Nektek ajánlani a megújult Plaisirs Nature család tagjait. Ha minden igaz a webshopból is meg tudjátok őket rendelni, de én azt mondom, ha van lehetőségetek, mindneképpen látogassatok el egy üzletbe, és próbálgassátok ki élőben is az illatokat, mert elképzelhető, hogy éppen egy olyan fog megtetszeni magatokon, amire így látatlanban nemet mondanátok. 



Nektek, hogy tetszik a megújult Plaisirs Nature termékcsalád? 
Találkoztatok már az új illatokkal? Melyik a kedvencetek?


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése