2018 SZÍNE AZ ULTRAIBOLYA - FASHION EDITION

A Pantone Intézet minden évben megválasztja az év divatszínét, ami idén a drámaian provokatív ultraibolya lett. Az Intézet úgy mutatta be mint egy leleményes és fantáziadús színt, ami fényt derít az eljövendő jövőre. Azt hiszem ennél jobbat nem is kívánhatnánk magunknak. Hamarosan valószínűleg az üzleteket is ellepik majd az ultraibolya színű ruhák, kiegészítők, sminktermékek és lakberendezési tárgyak, ezért arra gondoltam, hogy összegyűjtöm Pinterestről a legjobb inspirációkat a témában. Ha kíváncsiak vagytok, hogy hogyan lehet mesterien párosítani az ultraibolyát a hétköznapi outfitekben, akkor mindenképpen olvassatok tovább.




Nagyon szeretem a lilát, de ez az árnyalat első pillantásra nekem egy kicsit tömény volt. Aztán ahogy egyre többször láttam, több összeállításban és több színnel párosítva, egyre jobban tetszett. Nem azt mondom, hogy most azonnal rohanok, és az egész ruhatáramat lecserélem erre, de egy-két kiegészítőt biztosan be fogok szerezni ebből a színből.

"Az év Pantone színe sokkal többet jelent annál, hogy éppen mi a trend a design világában. Valójában azt tükrözi, hogy mi szükséges a mai világunkban."

Ahogy a lenti képek is mutatják, rengeteg lehetőség rejlik ebben a színben. Hordhatjuk akár tetőtől-talpig ezt az egyet, hiszen csodásan mutat a lila többi árnyalatával, de bátran párosíthatjuk rózsaszínnel, vagy akár a komplementerének számító sárgával.




Az ultraibolya arannyal, illetve más fémekkel együtt fényűző és káprázatos végeredményt nyújt, míg zölddel vagy szürkével természetes eleganciát sugall.

Annak sem kell aggódnia aki nem szereti mixelni a színeket, hiszen az alapszínekkel - a fehérrel és a feketével - is nyugodtan lehet kombinálni, azokkal is nagyon jól néz ki.

Szerencsére a kiegészítőknél ugyan olyan szuperül működik az ultraibolya. Legyen szó cipőről, táskáról, övről, sálról, ékszerről vagy éppen egy napszemüvegről, ezek sokkal könnyebben beilleszthetők a meglévő ruhatárba, mint mondjuk egy lila nadrág.




Nektek, hogy tetszik az ultraibolya? 
El tudjátok képzelni magatokon ezt a színt?


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése